Selecteer een pagina

De sleutels van Geluk en Succes

Soms kom je iets tegen waarvan je denkt: had ik dat maar jaren geleden al ontdekt. Dit e-book getiteld ‘De sleutels van Geluk en Succes‘ is wat mij betreft zo’n voorbeeld. Newstart (bekend ook van talloze e-cursussen) heeft dit geweldige boek ontwikkeld dat als volgt wordt ingeleid op hun site:

Stop met lezen als je 100% tevreden bent over je leven en geen doelen meer hebt. In dat geval feliciteer ik je!

Maar ben je wèl op zoek naar meer geluk en succes, lees dan vooral door. Wil je meer uit je leven halen? Wil je leuker werk, meer vrije tijd, betere relaties, meer geluk?

Probeer je deze doelen te bereiken, maar lukt het je niet? Weet je niet echt waar het aan ligt? Wil je veranderen, maar weet je niet hoe?

Als je de inzichten zou hebben die succesvolle en gelukkig mensen hadden, zou je niet meer twijfelen. Dan zou je weten wat je moest doen! Deze inzichten noem ik ‘De Sleutels van Geluk en Succes’ en ze liggen nu in jouw handen…

Boeiende inleiding, nietwaar?

Zelf alles uitzoeken of een boek aanschaffen?

Ebook sleutels van geluk en succes

Ik denk zelf vaak dat ik alles wel kan uitzoeken en uitvinden. En waarschijnlijk klopt dat ook wel. Alleen, waarom zou je dat doen als er al talloze mensen hele studies hebben gemaakt van de issues die jij ook tegenkomt? Is het soms niet fijn om gewoon de korte route te nemen, de weg af te snijden en te leren van anderen?

Ik denk dat ik de afgelopen jaren werkelijk duizenden euro’s heb uitgegeven aan boeken, trainingen, workshops en andere vormen van (zelf)ontwikkeling en dat heeft mij een megaboost in mijn ontwikkeling van geluk, eigenwaarde, vitaliteit, energie, zelfstandigheid en ontspanning opgeleverd. En o ja, ik heb er ook nog veel meer geld door verdiend cq bespaart door de vele tips en adviezen te volgen en de sprong naar zelfstandigheid te (durven) maken. Kortom: soms is een investering in jezelf echt zeeeeeer de moeite waard en dat geld ook voor dit boek vind ik.

Inhoud van het boek

Het helder geschreven boek met duidelijke taal kent de volgende opbouw:

Deel 1: ontwikkel een houding die succes aantrekt. 

In dit gedeelte ontdek je de basis van geluk en succes: je eigen mentaliteit. Je mentaliteit bepaalt hoe je omgaat met uitdagingen en hoe snel je je doel bereikt. Met een sterke mentaliteit laat je je door niets meer tegenhouden! Onderwerpen die onder meer aan de orde komen zijn ‘ontdek wat je werkelijk wilt en bepaal je doel’, hoe je succes en geluk aantrekt in plaats van afstoot, hoe je gedachten en overtuigingen je leven bepalen, hoe je twijfel ombuigt in kracht en energie, wat je tegenhoudt succesvol en gelukkig te zijn en hoe je dat oplost.

Deel 2: ontwikkel succesvolle relaties

In dit gedeelte worden je relaties besproken. Je bereikt je doelen veel sneller als je gebruik maakt van de kracht van je relaties: anderen kunnen je helpen en jij kunt leren van hun voorbeelden. In dit deel vind je onderwerpen zoals: ontdek hoe iedereen je kan helpen, waarom je eerst moet geven voordat je kunt ontvangen, hoe je kunt zorgen dat mensen bij je in de buurt willen zijn, waarom sommige mensen heel populair zijn en anderen niet, hoe je kunt zorgen dat mensen positief over je zijn en hoe je frustratie over anderen omzet in positieve energie.

Deel 3: bepaal je doelen en bereik succes

In dit gedeelte leer je hoe je je wensen omzet in actie. Je gaat de eerste stappen nemen naar succes. Je ontdekt hoe je met uitdagingen om kunt gaan. Je leert meer plezier te krijgen in wat je doet en je leert meer te vertrouwen op je gevoel. Onderwerpen waarover je meer leest zijn bijvoorbeeld: ontdek hoe je jouw dromen kunt omzetten in werkelijkheid, ontdek hoe je je levensdoel bepaalt, hoe je werkstress ombuigt naar plezier en energie, hoe je stopt met vechten en leert met de stroom mee te gaan en hoe je met een eenvoudige techniek 200% meer vrije tijd krijgt!

Deel 4: geniet van je succes (vergeet ik ook nog wel eens…)

In dit gedeelte ontdek je de basis van een goed gevoel. Succes heeft immers weinig zin als je er niet van kunt genieten. Geluk, ontspanning en vertrouwen kun je zelf creëren met behulp van onder meer de volgende onderwerpen: ontdek hoe je meer kunt genieten van het moment, waarom je je zorgen maakt en hoe je dit kunt loslaten, hoe je kunt omgaan met zelfkritiek en perfectionisme, hoe je jezelf helemaal kunt accepteren, hoe je kunt stoppen met het altijd druk te hebben en hoe je meer vrijheid in je leven creëert.

Geniet van het boek!

Als je het boek gaat lezen: heel veel succes en plezier toegewenst! En laat even hieronder een reactie achter wat je ervan vindt zodat anderen daar ook weer hun voordeel mee kunnen doen ok?

Lieve groet,

Sara