Selecteer een pagina

Hoe is met jouw financiële situatie?

 

Er is altijd veel te doen over geld en geluk. Maakt geld wel of niet gelukkig? 

Het antwoord is denk ik simpel. Gebrek aan geld maakt ongelukkig. Als er op zich voldoende geld is, is er genoeg basis voor geluk. Maar meer geld maakt niet gelukkiger.

Kortom, geld is een hygiene factor. Als je het niet hebt maakt het je ongelukkig, want dan komt alles in het teken te staan van overleven. Maar als er eenmaal genoeg is voor huis, eten, kleding en de familie, dan maakt meer geld nauwelijks gelukkiger.

Het verhaal gaat dat boven de 70.000 euro inkomen per jaar er geen toenemende mate van geluk is bij meer inkomen.

 

Maar jou zje toch wel meer willen verdienen?

 

Toch zie ik veel mensen worstelen met geld. Ook als er op zich voldoende inkomen is. Want het probleem is dat de meeste mensen hun geld verdienen door middel van hun salaris. Salaris betekent dat je geld krijgt in ruil voor arbeid of tijd. En dat is mooi, alleen, dat houdt dus ook nooit op (tot aan het pensioen, wat voor veel mensen nu ook onzeker wordt). En dus is er in tijden van tegenspoed, bijvoorbeeld als gevolg van crisis, altijd zorg over de toekomst.

Want stel dat je in de toekomst je baan kwijt raakt, dan raak je al snel in de financiele problemen, want er zijn verplichtingen rondom de hypotheek of andere uitgaven die niet zomaar veranderd kunnen worden. In die zin is er rondom geld dus vaak sprake van zorgelijkheid.

Dat heb ik zelf ook ervaren en dat zette me aan tot het onderzoeken van nieuwe bronnen van inkomen. En wat blijkt, die zijn er dus echt!

Passief inkomen verdienen

 

Ik ben zelf erg gecharmeerd van het idee ‘passief inkomen’. Passief inkomen wil zeggen dat je geld verdient door ‘niets’ te doen. Of beter, door niet je tijd/arbeid ter beschikking te stellen en daarvoor beloond te worden op uurbasis of maandsalaris.

Passief inkomen betekent dat jouw ‘investering’ rendeert zonder dat je er directe tijd aan hoeft te besteden. Bijvoorbeeld rendement op beleggingen. Maar ja, dan moet je eerst wel investeringen kunnen doen.

 

Passief inkomen verdienen met affiliate marketing

 

Een bijzondere manier van passief inkomen verdienen is affiliate marketing. Bij affiliate marketing maak je een website en promoot je producten en diensten van anderen (zoals ik in dit blog doe). Als jij daar vervolgens op klikt en het product aanschaft, krijgt de affiliate (bijvoorbeeld de blogschrijver) een commissie. Het kost jou dus niets extra, de verkoper staat een deel van zijn verkoopprijs af aan de affiliate die immers voor hem of haar promotie heeft verricht.

Ik stuitte hier toevallig op bij mijn zoektocht naar passief inkomen en vond het een geweldig leuk idee waar ik me toen in ben gaan verdiepen.

De Affiliate Marketing Revolutie

 

Affiliate marketing revolutie product

De eerste zet daarbij was het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Dit is een online cursus waarin je stap voor stap leert wat affiliate marketing is en hoe je het toepast.

Het is echt geweldig goed gedaan en je hoeft Jacko alleen maar na te doen. Ik had ook echt nog nooit een website gebouwd en had geen idee hoe alles werkte.

Bij iedere module van de Affiliate Marketing Revolutie doe je hem gewoon stap voor stap na. Wat je bijvoorbeeld leert is:

  • wat affiliate marketing is
  • hoe je jouw product kiest
  • hoe je een goede domeinnaam vindt en registreert
  • hoe je een website bouwt
  • hoe je artikelen schrijft
  • hoe je affiliatie links opneemt
  • hoe je google analytics installeert zodat je bezoekersaantallen kunt meten
  • hoe je geld verdient
  • en daarvan kunt genieten!

Dit programma kost maar 47 euro en scheelt je 10.000 uur uitzoekwerk en niet-weten-hoe je van alles moet doen.

Starten met passief inkomen verdienen?

 

Als jij graag meer geld wilt verdienen met leuk werk dat je 100% voor jezelf doet, dan is affiliate marketing echt een aanrader. Je moet je er wel echt voor inzetten door iedere week minimaal 1 blog te schrijven, maar dan gaat het ook echt werken. Verwacht niet meteen in maand 1 10.000 euro, maar het is echt goed te doen om iedere maand 1.000 of 2.000 euro bij te verdienen. 10.000 per maand is uiteindelijk ook echt haalbaar heb ik gezien. Dat is mij nog niet gelukt maar dat hoeft ook niet. Die 2.000 per maand extra is echt heeeeeel erg fijn!

Vandaag nog starten? Klik dan hier:

Super cool als je dit ook gaat doen. Misschien ben jij binnenkort dan ook wel een van de duizenden mensen die inmiddels passief inkomen verdienen met affiliate marketing. 

Veel geld en geluk toegewenst!

Sara