Selecteer een pagina

Review Slank door de Overgang van Ria Kamelle

Veel vrouwen willen afvallen tijdens de overgang. Voor hen is de overgang een lastige periode. Ze hebben hier nare verhalen over gehoord van andere vrouwen en vragen zich af of ze nog goed kunnen functioneren in die periode. Daarnaast maken veel vrouwen zich serieus zorgen dat ze vooral zwaarder worden. Maar dat is helemaal niet nodig, want er is een goede methode die er voor zorgt dat jij ook slank door de overgang gaat. Lees daarvoor het boek ‘slank door de overgang’ van Ria Kamelle.

Wat dit boek je leert is hoe het komt dat je meer buikvet krijgt en hoe je je vet-verbrandende hormonen kunt activeren zonder dat je honger krijgt. Ze belooft er zelfs mee dat je een hele kledingmaat kunt zakken in zeven weken tijd! Klinkt goed nietwaar? Lees hier verder de review van het boek. Direct bestellen? Dat kan hier.

Slank door de Overgang

Natuurlijk willen we allemaal slank zijn en blijven. Voor een goed figuur hebben we dan ook veel over. Om die reden zijn er talloze diëten, en fitness methodes bedacht om een goed figuur te krijgen. Maar afvallen tijdens de overgang is toch iets anders.

Een methode die zich daar specifiek op richt is de methode van Ria Kamelle. Haar methode Slank door de Overgang helpt vrouwen om af te vallen tijdens de overgang. Wat deze methode precies inhoudt lees je in dit blog zodat jij je eigen afweging kunt maken of dit boek ook voor jou de moeite waard is. 

Zit je al in de overgang en merk je dat je niet blij wordt als je in de spiegel kijkt? Zitten jouw kleren niet meer goed? Sport je al drie uur per week en zie je geen resultaat? Lijkt het erop dat niets voor jou werkt? 

“Uren sporten, daar heb je geen zin in, je weet dat het niet werkt en je wordt er moe van, deze energie heb je niet”.

Dan raad ik je aan om de Slank door de Overgang methode goed door te nemen, want die zou voor jou wel eens alle verschil kunnen maken. Je hoeft jezelf niet lichamelijk uit te putten en ook geen beroerde diëten te volgen. Daarnaast is de methode echt super simpel en leer je stap-voor-stap hoe afvallen tijdens de overgang werkt.

 

Overtollige kilo’s kwijtraken

Slank door de Overgang is een dieetmethode die bedacht is door Ria Kamelle. Zij helpt vrouwen in de menopauze om van hun overtollige kilo’s af te komen. Op haar website zegt Ria dat haar programma het enige programma is dat gericht is op het verbranden van buikvet bij vrouwen die de overgang doormaken. Het programma helpt hun om een platte buik te krijgen.

Voeding en inzicht in de lichamelijke werking van de overgang bij vrouwen zijn de belangrijkste hulpmiddelen.

Ze legt dan ook allereerst uit wat de overgang precies doet met het lichaam van vrouwen en hoe dat dus makkelijk kan leiden tot meer kilo’s. Aanvullend legt ze uit welke voedingsmiddelen leiden tot verbranding van (buik)vet. Let op: het gaat niet alleen om buikvet want terecht merkt Ria op dat je niet zoveel invloed hebt op de exacte plekken waar je vet verbrand. Ria richt zich met haar methode specifiek op vrouwen van 40+ die in de overgang zijn.

 

Voor vrouwen die echt willen

Afvallen tijdens de overgang vraagt wel om inspanning. Het is niet moeilijk, maar je moet er wel wat voor doen. Niet eens zoveel voor laten. Maar als je niet echt gemotiveerd bent om af te vallen schiet ook dit boek niet op. Ze zegt er zelf over:

‘’Dit programma is niet geschikt voor je als…

  • Je op zoek bent naar een wonderpil voor een strakke en platte buik
  • Als je wilt doorzoeken naar een oplossing zonder enkele inspanning
  • Als je niet de behoefte hebt om een mooie slanke buik te krijgen’’

Ria wil dus vooral vrouwen in de overgang helpen met afvallen, maar je moet geen wonderen verwachten. De methode van Ria helpt als je gemotiveerd bent en realistische verwachtingen hebt.

 

Wie is Ria Kamelle?

Slank door de Overgang is geschreven door de 49-jarige Ria Kamelle. Ze noemt zichzelf overgangsspecialiste en is dus geen gediplomeerd arts of diëtiste. Zij heeft dit boek geschreven nadat ze ehaar eigen strijd tegen de kilo’s voerde toen ze zelf in de overgang kwam.

Ze was in korte tijde zeven kilo aangekomen als gevolg van hormonale veranderingen terwijl ze niets veranderd had in haar dieet. Vervolgens probeerde ze van alles om de kilo’s kwijt te raken, zoals strenge diëten, buikspieroefeningen, calorieën tellen, voedingssupplementen nemen, intensief sporten, enzovoort. Maar niets hielp en in plaats van afvallen werd ze alleen maar zwaarder. Dit triggerde haar om zelf op onderzoek uit te gaan en een methode te ontdekken die werkte. En dat is gelukt!

Haar ervaringen en inzichten heeft ze vastgelegd in haar boek ‘Slank door de overgang’ zodat ze haar kennis en ervaringen met anderen kan delen.

 

Het Boek ‘Slank door de overgang’

Slank door de overgang boek

Als je het boek Slank door de overgang leest en toepast leer je hoe je gewicht kunt verliezen tijdens de overgang. Het is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang. Dat leidt tot veel nieuwe inzichten die je gaan helpen om deze moeilijke tijd door te komen.

Je gaat niet alleen afvallen, maar ook meer (zelf)vertrouwen krijgen in deze fase. Veel vrouwen worden namelijk onzeker tijdens de overgang. Ze merken dat ze dikker worden en kunnen nogal emotioneel reageren waardoor ze bang zijn dat ze hun geliefde, collega’s en/of vriendinnen afstoten.

Daardoor trekken ze zich juist terug en reageren zich af met (te veel en ongezond) eten. Of ze eten juist niets meer, verliezen hun energie en Netflix wordt hun beste vriend. 

Als je dit herkent en merkt dat ook het sporten teveel energie kost, dan is ‘Slank door de overgang’ waarschijnlijk voor jou ook de perfecte oplossing. Hiermee ga jij de overgang doorkomen, kilo’s verliezen en je zelfvertrouwen terugkrijgen. 

 

Wat krijg je precies?

 

Als je kiest voor ‘Slank door de overgang‘, dan krijg je het volgende:

  1. Receptenboek met uitleg over afvallen tijdens de overgang + 50 recepten. Deze recepten bevatten fyto-oestrogenen die overgangsklachten verminderen. Hierdoor kun je namelijk heerlijk eten klaar maken en bekijken wat dat met je lichaam gaat doen. Goede gezonde recepten waardoor jij af gaat vallen.
  2. Bonus met 20 groene smoothie en 20 sap recepten. Dat wordt nog eens gezond met al die smoothies. Veel mensen zijn er dol op dus probeer het nu ook! Het is gezond en door alle recepten kun jij zelf afwisselen en weet je zeker dat het niet saai zal worden. 
  3. Bonus met een video waarin uitgelegd wordt hoe je je beter kunt kleden, zodat je slanker lijkt tijdens de overgang. Dit is voor iedereen prettig, je voelt je daardoor ook beter en kunt weer in de spiegel kijken zonder dat je je schaamt. Je bent wie je bent, dus schaamte is sowieso niet nodig, maar veel vrouwen schamen zich als ze wat te zwaar zijn. 
  4. Boodschappenlijstjes + voedingsschema, zodat je weet wanneer je iets moet eten (tijdbesparend + gemakkelijk). Kortom: echt de moeite waard om voor Slank door de overgang te kiezen. Alles wordt aangereikt en het enige wat je hoeft te doen is te beginnen met dit product. Daar ga jij toch ook snel mee aan de slag? Je kunt beginnen wanneer je wilt en daardoor ga jij alleen maar jezelf beter voelen en trots zijn op jezelf.

 

Wat zeggen klanten over ‘Slank door de Overgang’?

De reviews op de webpagina van Slank door de Overgang zijn natuurlijk allemaal positief, omdat Ria graag haar boek aan de man wil brengen. Gelukkig zijn er ook nog tal van betrouwbare reviews te vinden op andere plekken. Een samenvatting:

Peter van www.strakkebuikbijbelreview.nl over Slank door de Overgang:

‘’Ik was aangenaam verrast toen ik het boek opende. Ria vertelt je hoe zij haar overgang heeft meegemaakt en hoe ze dit heeft kunnen ‘omdraaien’ naar positieve ervaringen. Veel vrouwen in de overgang voelen zich niet zelfverzekerd en schamen zich. Door de informatie uit Slank in de Overgang hoeft dit niet zo te zijn. Ria geeft je goede informatie om af te vallen tijdens de overgang, zonder te sporten en zonder jojo-effect.’’

Nadia zegt op onze site dit over het boek:

‘’Enkele weken terug heb ik Slank door de Overgang besteld van Ria Kamelle. De recepten zijn echter super! Ik ben in 2 weken al 1,5 kilo afgevallen en ik heb overdag geen honger.’’

Anja schrijft het volgende, ook op www.vetvrij.com:

‘’ Ik heb veel diverse diëten al geprobeerd maar de meeste kon ik niet volhouden. Vorige maand geleden heb ik Slank door de Overgang besteld. Het is een digitaal e-boek en je krijgt er ook nog eens 40 groene smoothie en sap recepten cadeau! Ik maak ze voor het hele gezin en mijn man is er dol op.’’

 

Andere reviews over Slank door de Overgang

Naast de reviews door gebruikers zijn er ook veel reviews geschreven door andere deskundigen en reviewers. Ook hier zetten wij de belangrijkste bevindingen op een rijtje.

Op www.reviewsexpert.nl krijgt het boek 4 sterren (uit 5), omdat:

‘’Onze ervaringen met het receptenboek zijn erg positief. De recepten zijn makkelijk klaar te maken, goed betaalbaar, gezond en erg lekker. De schrijfstijl van Ria spreekt ons ook erg aan. Het boek is gemakkelijk te volgen en het daagt je uit om het gehele programma vol te houden. De informatie is erg waardevol en Ria is een expert in haar vakgebied. Verwacht echter geen wonderen. De juiste motivatie en discipline is nodig om daadwerkelijk kilo’s te verliezen. Wanneer jij alle tips en adviezen opvolgt zijn wij ervan overtuigd dat je op langere termijn resultaat zal boeken!’’

Bij inforeviews.nl krijgt het boek zelfs de volledige vijf sterren, en wel omdat:

‘’Slank door de Overgang kost 37,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt. Ria Kamelle heeft een zeer compleet ebook geschreven wat vrouwen in de overgang ongetwijfeld zal gaan helpen om af te vallen. De informatie is goed en duidelijk beschreven, en alle recepten die je krijgt zijn netjes verzorgd en compleet. Wat is het jou waard om de overgang op een prettige en fijne manier te beleven? Veel vrouwen verliezen hun zelfvertrouwen en maken een periode in het leven mee. Dankzij Slank door de Overgang hoeft dit niet zo te zijn. Slank door de Overgang krijgt van ons 5 sterren.’’

 

Conclusie: Slank door de Overgang: is het zijn geld waard?

Er zijn enorm veel boeken geschreven voer afvallen en het verbranden van buikvet. Maar er zijn bijna geen boeken geschreven die specifiek gaan over afvallen tijdens de overgang. Alleen dat gegeven al maakt dit boek zeer aantrekkelijk voor vrouwen in de overgang die worstelen met hun gewicht.

Naast een heldere uitleg en de vele zeer bruikbare en gezonde recepten krijg je een heel kant-en-klaar boodschappenlijstje mee wat de toepassing van haar ideeën makkelijk maakt. En dat is natuurlijk super belangrijk.

De prijs vind ik alleszins redelijk. De investering van 37 euro bespaart je een paar jaar ellende. Zo simpel is de rekensom. En als je het toch niet goed vindt, dan is er een ‘niet goed, geld terug’ garantie van dertig dagen. Je loopt dus geen enkel risico.

Kortom, herken jij je in de problemen zoals geschetst? En wil je ook een oplossing om af te vallen tijdens de overgang, je fit en energiek te voelen, je zelfvertrouwen terug te krijgen en blij te worden als je in de spiegel kijkt?

Dan kan ik je de aanschaf van ‘Slank door de overgang’ van harte aanbevelen! Om het meteen aan te schaffen volg je deze link.

Heel veel succes!

Sara